I 2012 tok jeg det veldig rolig med bakingen, sykdom
gjorde at det begrenset seg selv. Men da jeg ble spurt om å lage kake til
Emily så klarte jeg ikke å si nei. Også sjokoladekaken som ligger under etiketten konfirmasjonskaker var til Emely ;-)
Her har jeg laget en sukkerbunn og fylt den med bringebærfromasj. Trukket den med marsipan + pynt i marsipan. Bildet er spiselig laget av Marion Breen.
Ønsker alle en flott tirsdag - Klem fra Lillian
Her har jeg laget en sukkerbunn og fylt den med bringebærfromasj. Trukket den med marsipan + pynt i marsipan. Bildet er spiselig laget av Marion Breen.
Ønsker alle en flott tirsdag - Klem fra Lillian
Det er jo derfor man kaller seg for hobbybaker, ikke sant. Da er det ikke noe press, man lager det man orker og klarer :)
SvarSlettHåper helsen farer bedre med deg i år ;)
Det er så sant. Det skal være kjekt og ikke noe press ;-) Ønsker deg en fin dag videre ;-)
SlettLillian
For en utrolig fin blogg du har Lillian :) Klem
SvarSlettTusen takk ;-)
Slett