Sider

torsdag 11. oktober 2012

Rikke baker sine første kaker ;-)

En dag det var planleggingsdag i barnehagen kom Rikke på overnattingsbesøk og dagen etter måtte vi finne på noe kjekt å gjøre. Rikke har selvfølgelig (sier mange) fått sin egen lille kenwood, lik mormor sin og egne små former + litt annet bakeutstyr som kjevle og slikkepott som passer til en liten jente:


Denne dagen ville Rikke lage sjokoladekaker og da ble det slik. Selve røren laget vi i mormor sin mixer før vi tok en del over i Rikke sin. Ja for den kan brukes, den går på batterier og kan lage en liten røre.


Før vi kunne ha røren i former så måtte den jo smakes på. En kan ikke steke røren uten å vite om den er god ;-)Så var det tid for å ha røren i formene og først laget vi små bamsekaker og de smakte godt syns Rikke ;-)Vi laget også en liten rund kake i den lille formen til Rikke så da smakepausen var over var det tid for å pynte den kaken ;-)


Det måtte konsentrasjon til når pynten skulle på. Vi begynte egentlig å skulle sprøyte kremen fint på men Rikke syns det var mye kjekkere å bruke slikkepotten så da ble det slik ;-)Og her er resultatet. Det var en stolt jente som kunne vise mamma den flotte kaken da hun kom fra arbeid den dagen. Kaken ville Rikke ha med seg hjem slik at hun kunne ta den med på besøk til olderforeldrene om ettermiddagen slik at de skulle få smake også.
Jeg vet ikke hvem som koste seg mest den dagen av Rikke eller mormor, men kjekt hadde vi det begge to.

Ha en flott dag videre  -  Klem fra Lillian
2 kommentarer:

  1. ååå! hun var så utroolig søt <3 og så fin kake det ble =D

    SvarSlett
  2. Tusen takk og vi syns jo også hun er veldig søt og så liker hun å være med å hjelpe så dette syns hun var skikkelig kjekt ;-)

    SvarSlett

Jeg syns det er koselig om du legger igjen en kommentar :)