Sider

onsdag 13. februar 2013

Vannbakels med vaniljekrem!


Har du lyst på noe godt som også er raskt å lage er vannbakels et godt alternativ. Hos oss syns vi det er best med vaniljekrem men kremfløte og eventuellt litt syltetøy i kremen er også deilig.


Vannbakkels ( 12 kaker):
60 gr. margarin
65 gr. hvetemel
1 1/4 dl. vann
2 egg
50 gr. sjokolade til pensling


Vaniljekrem eller kremfløte 

 

Slik gjør du:
Kok opp margarin og vann. Ha melet fort i, det må være siktet på forhånd. Rør til "grøten" slipper gryta. La det så kjølne. Halvpisk et egg om gangen og rør det godt inn i røra.
Røren må ikke være for tynn så den flyter ut på stekeplaten. Sett små topper med skje, eller som jeg gjør, ha deigen i en sprøytepose med stor, rund tipp. Her har jeg sprøytet deigen i muffinsformer men det går like fint å ha de med skje eller sprøyte de direkte på stekeplaten (kle den med bakepapir.)Stek kakene i 20 minutt på 210 grader. NB: Ikke lukk opp stekeovnsdøra før det er gått minst 10 minutt, da kan kakene lett falle sammen. Når kakene er kalde fyller du de med kremfløte eller vaniljekrem. Jeg smelter også litt sjokolade og smører litt på toppen av kakene.




Ønsker dere en flott kveld  -  Klem fra Lillian

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg syns det er koselig om du legger igjen en kommentar :)